4 december 2018

Paardenfotografie

Paardenfotografie is mijn passie. Niets zo leuk als fotoshoots met een paard, voor de perfecte paardenfoto. Ik vang de verbinding tussen jou en het paard, om jullie beiden op een prachtige manier te vereeuwigen.

Ik heb veel ervaring met fotoshoots voor paarden en kan je daardoor uitstekend helpen inspiratie op te doen voor een mooie paardenfoto. Geschikt voor Instagram en online publicaties, net als voor in tijdschriften en andere gedrukte media. Ik denk met je mee over de mooiste foto die we van jou en je paard kunnen maken, waarin je jullie karakters op een mooie manier naar voren kunt laten komen.

Fotoshoots voor paarden

Tijdens fotoshoots  houd ik rekening met bijvoorbeeld de lichtinval en de verbinding die jullie onderling met elkaar hebben. Een goede foto vraagt soms om beweging, terwijl de volgende keer een stilstaand beeld veel beter tot de verbeelding spreekt. Iedere shoot voor paardenfotografie is uniek, al help ik je natuurlijk graag inspiratie op te doen.

Ontdek mijn portfolio (https://www.tessabezemerfotografie.nl/portfolio-2/), waarmee ik je graag laat zien wat je kunt verwachten van de fotoshoots. Bekijk de beweging die ik voor je kan vastleggen en de prachtige portretten. Een paardenfoto kan alle kanten op, dus ik hoor graag wat je daarvan verwacht en hoe jij jezelf en jouw paard graag zou laten zien.

Voor de fotoshoots maak ik gebruik van mijn Canon EOS 6D met een 50 mm 1.8 en een 70-200 2.8 lens. Twee lenzen die bijzondere fotografie mogelijk maken, waarmee ik jou en je paard op een prachtige manier kan vastleggen. De basis voor goede paardenfotografie, zoals ik daar aan werkte voor een groot aantal tevreden klanten.

Paardenfoto door Tessa Bezemer

Ik maak al jaren foto’s van paarden en herken daardoor de unieke verbinding die jij hebt met jouw favoriete dier. Het helpt me om jullie op een mooie manier vast te leggen, door zowel jou als het paard volledig gerust te stellen op het moment dat ik de foto’s maak.

Eerder fotografeerde ik een aantal bekende YouTube-ers en bovendien werk ik regelmatig voor De Hoefslag. Vanuit die ervaring kan ik ook jou goed van dienst zijn met een paardenfoto of volledige fotoshoots. Vertel mij waar je naar op zoek bent, dan denk ik graag met je mee over de beste manier om dat vast te leggen en dat beeld te laten spreken.

Enthousiast over een fotoshoot met jouw paard en op zoek naar een specialist die weet hoe je jou en je paard moet fotograferen? Neem contact met me op, dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en help ik je inspiratie op te doen voor een geslaagde shoot.